Om Hørby Motorservice

Din lokale forhandler

Velkommen til Hørby Motorservice, din lokale forhandler af  scootere, elscootere og elcykler og mountainbikes. I vores butik finder du både nye og brugte køretøjer. 

Gå på opdagelse i vores udvalg her på hjemmesiden eller kom forbi til en snak i butikken i Hørby  

På vores værksted reparerer og servicerer vi dit køretøj.  

 Uanset om du er en bypendler på jagt efter den perfekte scooter, eller en miljøbevidst cyklist, har Hørby Motorservice noget for enhver smag. Du finder her på siden links til de forskellige udbydere, hvor du kan finde detaljerede oplysninger om hvert køretøj, herunder tekniske specifikationer, billeder og priser.

Hos Hørby Motorservice har vi fokus på den enkelte kunde, og vi giver os tid til at forstå netop dine behov.

På vores værksted beskæftiger vi unge i uddannelses- eller praktikforløb, som har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet.

For dig som kunde betyder det, at du kan og skal forvente, at kvaliteten af arbejdet er helt på højde med andre steder, men tingene kan hos os tage lidt længere tid. Vores unge gør det så hurtigt, de kan, men ikke alle arbejder godt under pres. Vi sætter derfor stor pris på vores kunders forståelse og tålmodighed.

Køb, Service og Reparation!

Køretøjsdrømme begynder hos os

Fra smarte scootere til grønne elcykler og effektive elscootere – opdag, køb og vedligehold dine køretøjer på ét sted!

Vi tilbyder ikke kun salg af køretøjer, men også pålidelig service og reparation. Vi er med dig hele vejen fra køb til vedligeholdelse og reparation. Kontakt os her for nærmere information om Hørby Motorservice – hvor køreglæde og tryghed mødes!